TILAAMINEN & TOIMITUS

Tilauksesi lähetetään meiltä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Varastomme sijaitsee logistiikkakumppanimme tiloissa Turun vieressä Kaarinassa, ja Posti toimittaa tilauksen kotiisi yleensä 1-4:ssä arkipäivässä. Valitettavasi Posti on viime aikoina toisinaan hidastellut kirjelähetysten toimituksessa, joten otathan meihin yhteyttä vasta, jos tilauksesi ei ole saapunut 7:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Toimituskulut kaikille tilauksille ovat pyöreät 0€! Saat siis haluamasi tuotteen kotiisi pelkän tuotteen hinnalla.

Kaikki verkkokaupassamme tehdyt tilaukset toimitetaan Postin kirjelähetyksinä. Kirjelähetykset toimitetaan tavallisen kirjepostin mukana suoraan postiluukkuusi tai postilaatikkoosi. Pakkaukset ovat hyvin suojattuja, joten sinun ei tarvitse pelätä tuotteidesi rikkoutumista kuljetuksessa. Kirjelähetyksillä ei ole seurantakoodia.

Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen on ilmaista! Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Kun haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@kuoret.net . Toimitamme sähköpostitse teille Postin asiakaspalautuskoodin, jolla palautus onnistuu veloituksetta. Hyvitämme tilauksen, kun se palautuu varastollemme.

Tee palautus aina ohjeidemme mukaisesti, käyttäen asiakaspalautuskoodiamme. Emme lunasta postiennakolla, postipakettina tai Matkahuollon pakettina tehtyjä palautuksia. Emme myöskään korvaa palautuksesta aiheutuneita postikuluja, mikäli asiakas on tehnyt palautuksen muutoin kuin käyttäen asiakaspalautuskoodiamme.

Käytämme varastointiin ja tilausten postitukseen erillistä logistiikkayritystä, jonka vuoksi tilausten nouto ei tällä hetkellä onnistu. Toimitamme kaikki tilaukset Postin kirjelähetyksinä.

MAKSUTAVAT

Asiakkaalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset. Käytettävissä ovat kaikki yleisimmät suomalaiset pankit.  Maksutapahtuma veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä verkkopankkiympäristössä. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti suojatussa yhteydessä. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Korttimaksua varten tarvitset voimassa olevan suomalaisen maksulaitoksen myöntämän Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- tai Debit MasterCard kortin. Maksukortin tiedot eivät välity tai tallennu verkkokauppaamme missään vaiheessa. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja Mastercard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Todentaminen vaatii verkkopankkitunnuksia.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupoissa siten, että sinun ei tarvitse syöttää maksukortin tietoja. Tarvitset ainoastaan MobilePay -sovelluksen puhelimeesi.
MobilePayn normaalit käyttörajat eivät ole voimassa verkkokaupoissa. Voit siis tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.

Saat ladattua kuitin tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä. Jos tilausvahvistus ei jostain syystä tullut perille, ota yhteyttä info@kuoret.net