Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 27.10.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy DZR eCommerce Oy, y-tunnus 2933035-3. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta kuoret.net ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen sisältö
  • Tilauksen hinta eriteltynä & loppusumma
  • Laskutusosoite & toimitusosoite

Maksutavat

Maksujemme välittäjänä toimii Paytrail Oyj.

Verkkopankki- ja korttimaksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kuoret.net asiakaspalveluun.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusaika

Pääsääntöisesti kaikki verkkokaupastamme tehdyt tilaukset lähetetään varastoltamme seuraavana arkipäivänä. Poikkeustilanteissa (varasto loppu, muu yllättävä este) ilmoitamme viivästyksestä erikseen asiakkaalle sähköpostitse.

Postin kirjelähetysten kohdalla toimitusaika on yleensä 1-5 arkipäivää. Emme valitettavasti pysty seuraamaan kirjelähetysten kulkua sen jälkeen, kun se tilaus lähetetty varastoltamme.

Toimitustapa ja toimituskulut

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävä pakkauskulut, sekä toimituskulut Postin kirjelähetyksenä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 30 vuorokauden, ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautus tehdään Postin asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoinen. Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana: se on silminnähden käytetty, likainen, rikki, pakkauksesta puuttuu osia tai sinetöity myyntipakkaus avattu, emme voi palauttaa tuotteen hintaa kokonaan. Tällaisissa tapauksissa palautettava hinta sovitaan tapauskohtaisesti. 

Jos asiakas maksaa palautuslähetyksen toimituskulut itse, emme jälkikäteen korvaa tällä tavoin syntyneitä kustannuksia, koska tarjoamme ilmaisen asiakaspalautusmahdollisuuden. Lisäksi emme lunasta Postiennakolla lähetettyjä palautuksia emmekä korvaa tällaisen lähetyksen kuluja.

Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa etukäteen

Kun haluat palauttaa tilauksen, ota yhteyttä joko sähköpostitse info@kuoret.net tai vastaamalla sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Ilmoita viestissäsi aina yhteystietosi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kuoret.net

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tilauksen virhevastuu ja reklamaatiot

Mikäli tuotteesi on viallinen, ota yhteyttä sähköpostitse.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ylivoimainen este

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilausta kohtuullisessa ajassa eli 30 päivän sisällä. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen myös muissa poikkeustilanteissa. Peruutetun tilauksen maksu hyvitetään aina asiakkaalle.