Puhelimet

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 on Samsungin huhtikuussa 2019 julkaisema puhelinmalli. Galaxy A70 on yhdistänyt Samsungin vahemmat A- ja J-mallit yhteen. Se on keskihintaa edustava puhelinmalli, joka sopii aivan kaikille. Samsung Galaxy A70 -mallin edeltäjiä ovat Galaxy A8 ja Galaxy A9.

Samsung Galaxy A70 -mallissa on valmiksi asennettuna Android 9.0 One UI -käyttöliittymä. Käyttöverkkoina toimivat niin 2G, 3G kuin 4G. Samsung Galaxy A70 on erinomainen puhelin, joka sopii niin yksityis- kuin työkäyttöön ja kaikenikäisille käyttäjille. Sitä on helppo käyttää.

Puhelimen tekniset ominaisuudet

Samsung Galaxy A70 on mukava käyttää ja sillä on helppo katsoa esimerkiksi suoratoistoa 6,7-tuumaisen Full HD+ -näytön ansiosta. Puhelimesta löytyy kahdeksan ytimen prosessori ja siinä on 6 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia sen sijaan on 128 gigatavua. Samsung Galaxy A70 -puhelimeen on saatavilla myös microSD-kortteja, joiden avulla muistia voi laajentaa.

Samsung Galaxy A70 -puhelimessa on yksi etukamera ja jopa kolme takakameraa. Etukamera ja takana oleva pääkamera ovat molemmat 32 megapikseliä. Takaa löytyy myös laajakulmakamera, joka on 8 megapikseliä sekä syvyyskamera 5 megapikselin tarkkuudella.

Samsungin puhelimissa on tunnetusti hyvä akku, joka kestää aikaa ja käyttöä. Akku on 4 500 mAh. Akun voi tietenkin vaihtaa, mikäli se menettää tehoaan. Samsungin puhelimiin onkin saanut mukavasti varatarvikkeita niin alkuperäisinä kuin edullisempina merkkeinä. Puhelimeen kannattaa muistaa hankkia myös tyylikkäät Samsung Galaxy A70 -suojakuoret, jotka suojaavat puhelinta naarmuilta ja rikkoutumiselta.

Käyttäjien arviot Samsung Galaxy A70 -puhelimesta

Käyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä Samsung Galaxy A70 -puhelinmalliin. Se edustaa erinomaista hinta-laatusuhdetta, sillä kyseessä ei ole kovin kallis puhelin. Silti sitä voi käyttää vaikka työssä, sillä laitteesta löytyvät kaikki ne ominaisuudet, joita älypuhelimelta voi toivoa. Helpon käytettävyyden vuoksi se sopii kuitenkin myös vaikkapa lapsen ensipuhelimeksi.

Vaikka tämän vuonna 2019 julkaistun puhelinmallin jälkeen on tullut jo uusia malleja, ei Galaxy A70 ole siitäkään huolimatta jäänyt niiden jalkoihin. Se pystyy kilpailemaan markkinoiden muita puhelinmalleja vastaan erityisesti kohtuullisen hintansa ja korkean laatunsa vuoksi.