Puhelimet

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 on Samsungin maaliskuussa 2019 julkaisema älypuhelin. Samsung Galaxy A50 -mallin edeltäjä on Galaxy A30. Puhelin edustaa hinnaltaan keskitasoa, joten se sopii siitäkin syystä kaikille käyttäjille. Sen lisäksi puhelin on erittäin helposti hallittavissa ja kaikki toiminnot on aseteltu selkeästi.

Samsung Galaxy A50 -mallissa on valmiksi asennettu Android 9.0 Pie -käyttöliittymä. Käyttöverkkoina toimivat niin 2G, 3G, 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi ja Bluetooth. Koska puhelin tukee siis lähes kaikkia käyttöliittymiä, on se loistava valinta moneen eri tarkoitukseen. Samsung Galaxy A50 -puhelinta voi käyttää niin töissä kuin kotonakin.

Puhelimen tekniset ominaisuudet

Samsung Galaxy A50 on helppokäyttöinen ja näppärä puhelin. Siitä löytyy 6,4″ Super AMOLED -näyttö. Puhelimessa on Samsung Exynos 7 Octa 9610 -kahdeksan­ydinprosessori ja 4 Gt keskusmuisti. Sisäinen muisti sen sijaan on 128 Gt.

Samsung Galaxy A50 -puhelimessa on yksi etukamera ja kolme takakameraa. Etukamera on tarkkuudeltaan 25 megapikseliä ja takakamerat ovat 25, 8 ja 5 megapikseliä. Puhelimella voi ottaa myös hyvälaatuista videota hämärissäkin olosuhteissa.

Samsung Galaxy A50 -puhelimen akku kestää pitkään. Jos puhelinta käyttää silloin tällöin, kestää akku jopa reilusti yli vuorokauden. Jos puhelin taas on kovemmalla käytöllä, kestää akku silloinkin noin vuorokauden. Paljon suoratoistoa katsottaessa akunkesto on useita tunteja.

Käyttäjien arviot Samsung Galaxy A50 -puhelimesta

Kuluttajat rakastavat Samsungin puhelimia, eikä se olekaan ihme. Ne tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Samsung onkin monen ensimmäinen valinta. Valikoimaa kuitenkin on niin moneen lähtöön, että puhelin tulee valita huolella. Jos haluat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen puhelimen, on Galaxy A50 kuin sinulle tehty. Kyseessä on puhelin, joka kestää aikaa ja kovaakin käyttöä. Se kannattaa kuitenkin muistaa suojata asianmukaisesti. Osta Samsung Galaxy A50 -suojakuoret ja pidä puhelimesi hyvässä kunnossa. Kun näyttö säästyy naarmuilta ja kannet halkeamilta, puhelinta on mukavampi käyttää.

Puhelimen tekniset ominaisuudet riittävät moneen tarkoitukseen. Suuren näytön vuoksi älypuhelimella voi hoitaa vaikkapa töitä ja soittaa videopuheluita. Myös yhteensopivuus monen käyttöliittymän kanssa ihastuttaa tämän puhelimen käyttäjiä.