Puhelimet

OnePlus 6 on tuttua OnePlus-laatua

OnePlusista on tullut yksi suomalaisten kuluttajien suosikeista. Se ei olekaan mikään ihme, sillä OnePlus tunnetaan edullisista puhelimista, jotka takaavat kuitenkin korkean laadun. Vuonna 2018 OnePlus toi markkinoille uuden mallin, OnePlus 6. Se korvasi edeltäneen 5T-mallin.

OnePlus 6 -puhelimelta odotettiin paljon jo ennen puhelimen julkaisemista. Se pystyi täyttämään odotukset, sillä OnePlus 6 on yhä tänä päivänä erinomainen puhelin. Puhelin on erityisen kestävä. Sen etu- ja takaosassa on käytetty Gorilla Glass 5 -lasia, mikä on parannus edellisiin malleihin. Lasia on kehitetty vieläkin kestävämpään suuntaan, joten puhelin kestää iskut ja putoamiset. Siitäkin huolimatta OnePlus 6 -suojakuoret tulevat tarpeeseen, sillä puhelinta ei voi koskaan suojata liikaa.

OnePlus 6 -mallin tekniset ominaisuudet

OnePlus 6 -puhelin on teknisiltä ominaisuuksiltaan erittäin moderni. Siitä löytyy Qualcomm Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja Adreno 630 -grafiikkapiiri. OnePlus 6 onkin menestynyt hyvin testeissä ja sen huomaa myös puhelinta käytettäessä. Kaikki toiminta onnistuu hyvin, eikä puhelin esimerkiksi töki tai hidastele turhan takia.

Puhelimen näyttö on edelleen Samsungin kehittämä, kuten muissakin OnePlus-puhelimissa. Tämän puhelimen näyttöön on kuitenkin panostettu entistäkin enemmän. Tämän mallin AMOLED-näyttö on aikaisemmista malleista poiketen 19:9-kuvasuhteinen. Näytössä on pieni lovi yläreunassa. Sormenjälkitunnistin löytyy puhelimen takaosasta aivan kameran alapuolelta. Tunnistin on siinä mielessä hyvässä kohdassa, että edes suojakuoret eivät haittaa tunnistautumista.

OnePlus 6 -puhelimen kamera on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä. Takakameraa saa joko 16 tai 20 megapikselillä. Etukamerassa taas on 16 megapikseliä. Mitä enemmän megapikseleitä kamerasta löytyy, sitä parempia kuvia puhelimella saa. OnePlus 6 -mallilla saakin loistavia kuvia niin valoisan kuin hämärän aikaan. Se on saanut kiitosta monilta käyttäjiltä.

Käyttäjien kokemuksia OnePlus 6 -puhelimesta

Kaiken kaikkiaan käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä OnePlus 6 -puhelimeen. Se on selvä parannus edelliseen malliin verrattuna ja pystyy tarjoamaan loistavia ominaisuuksia myös vaativalle käyttäjälle. Koska puhelin on kuitenkin hintaluokaltaan edullinen, OnePlus 6 -puhelin sopii erittäin hyvin myös lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi, varapuhelimeksi tai työpuhelimeksi.