Puhelimet

OnePlus 5T

OnePlus tunnetaan siitä, että se julkaisee uusia puhelinmalleja kohtalaisen tiheällä aikataululla. Tämä onkin saanut käyttäjät kiinnostumaan, sillä puhelimiin saadaan aina jotakin uutta. Vuoden 2017 kesällä OnePlus julkaisi mallinsa 5. Marraskuussa kauppoihin tuli jo tuon puhelimen seuraaja, 5T.

Kuluttajat innostuivat välittömästi uuden puhelimen markkinoille tulosta ja halusivat tietää, mitä uutta 5T pystyi tuomaan. Pieniä parannuksia malliin 5 olikin luvassa. Nämä parannukset vaikuttivat lähinnä puhelimen käyttöominaisuuksiin ja tekniseen puoleen. Joitakin asioita oli tosin pidetty samanlaisina kuin aikaisemmassa mallissakin. Kaiken kaikkiaan 5T:n tulo markkinoille oli kuitenkin selvästi tarpeellinen, sillä se saavutti nopeasti suositun aseman.

OnePlus 5 -puhelimen tekniset ominaisuudet

OnePlus 5 -puhelimeen on tehty joitakin teknisiä muutoksia. Siitä löytyy edelleen Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Grafiikkapiirikin on sama kuin edeltäjässä, eli Adreno 540. Kyseiset tekniset ominaisuudet takaavat siis sen, että puhelin käytettävyys on yhtä hyvä kuin aiemmassakin mallissa.

Yksi puhelimen uusista ominaisuuksista liittyy puhelimen lukituksen avaamiseen. OnePlus 5T -malliin on kehitetty kasvojentunnistus. Sen avulla puhelin tunnistaa omistajansa ja avaa lukituksen ainoastaan tunnistamalla kasvot etukameran avulla. Tämä helpottaa puhelimen käyttämistä, sillä lukituksen avaamiseen ei mene kauan aikaa.

Myös puhelimen näyttö on kokenut uudistumisen. Aikaisemmin puhelimen AMOLED-näyttö oli kuvasuhdannetta 16:9. Mallin 5T kuvasahde on kuitenkin 18:9. Se on huomattava parannus aikaisempaan ja vaikuttaa myös osaltaan puhelimen käyttömukavuuteen. 5T-mallilla voi katsoa paremmin suoratoistoa ja vaikka pelata pelejä. Tällainen parannus onkin ollut monien käyttäjien mieleen.

Kenelle OnePlus 5T sopii?

OnePlus 5T on älypuhelin, joka sopii lähes kaikille. Sen hintaluokka on edelleen alhainen, kun puhutaan vastaavanlaisista älypuhelimista. 5T-mallissa on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät elämästä helpompaa. Puhelin sopii niin vaativaan käyttöön kuin vaikkapa lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi. Puhelimen muisti on sen verran suuri, että 5T-puhelimeen voi ladata monia sovelluksia. Keskusmuistia saa kuuden tai kahdeksan Gt:n kokoisena. Flash-muistin koko taas voi olla 64 tai 128 Gt.

Vaikka 5T on valmistettu kestävästä materiaalista, kannattaa OnePlus 5T -suojakuoret hankkia kuitenkin kaiken varalta. Ne suojaavat monilta vahingoilta.