Puhelimet

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 on julkaistu kesäkuussa 2017, joten kyse on hieman vanhemmasta mallista. Se on kuitenkin edelleen kestävä ja laadukkaasti tekninen puhelin, jossa äänentoisto ja kuvanottomahdollisuudet on hiottu huippuunsa. Esimerkiksi edessä on toimiva kaksoiskamera, joka mahdollistaa kuvanoton kaukaisistakin kohteista. Hyvän kuvan- ja videonotto-ominaisuuden kruunaa puhelimeen liitetty videonmuokkausohjelma, joka takaa nopean ja hauskan tavan hallita videoitasi puhelimessasi. Myöskin hämäräkuvaus on hiottu huippuunsa tässä puhelinmallissa.

Huawei Honor 9 on puhelin, jossa toimii sormenjälkilukija edessä. Näin esimerkiksi suojakuori ei haittaa ollenkaan puhelimen aukaisua, vaan sen voi kätevästi avata vain sormea pyyhkäisemällä. Puhelimelle on luvattu myös nopeaa prosessointia, joten voit huoletta käyttää puhelintasi niin paljon kuin haluat ilman, että sen nopeus kärsisi matkan varrella. Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös monia muita malleja, kuten Honor 9x Pro, Honor 9A, Honor 9X Lite, Honor 9X, Honor 20, Honor 20 Pro.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että Huawei Honor 9 on hyvä peruspuhelin, jonka avulla sekä kuvasi että äänentoistosi on vedetty huppuunsa. Hyvien kuorien ansiosta puhelin saa lisää kestävyyttä ja sen myötä käyttöikää. Huawein puhelimet ovat yleisesti tunnettuja hyvistä akuistaan, jotka kestävät jopa pari vuorokautta. Tämä puhelin on siis ehdoton valinta niille, jotka eivät jaksa latailla puhelintaan armottoman usein, ja haluavat keskittyä aivan johonkin muuhun.

Puhelimen tekniset tiedot

Kamera Takakamera: 12M + 20 M; Etukamera: 13 M
Akku: Olemassa pikalatausominaisuus
Näyttö: 5,15″ FHD 1920 x 1080
Koko Korkeus 115 mm; Leveys: 71 mm; Paksuus 7,0 mm; Paino 154 g
Muisti: ROM 64/128 Gt; RAM: 4/6 Gt
SIM: Kaksi SIM -korttipaikkaa, Nano-SIM

Värivaihtoehdot Huawei Honor 9 -puhelimen suojakuorille ovat safiirinsininen, keskiyön musta, jäätikönharmaa ja meren turkoosi. Voit löytää sopivat kuoret, jotka sopivat juuri sinun puhelimesi väreihin.