Puhelimet

Honor 20 Pro

Oletko haaveillut puhelimesta, joka sopii täydellisesti niin valokuvaamiseen, kuin videokuvaamiseen? Huawein moderni ja tyylikäs Honor 20 Pro -malli voitti palkinnon EISA awardeissa kategoriassa Best Product 2019 – 2020: Lifestyle Smartphone – ja ei ihme! Tämä puhelin sisältää jopa neljä kameraa tyylikkäästi muotoiltuna. Saat lisätietoja Honor 20 Prosta jatkamalla lukemista.

Honor 20 Prossa on uskomattoman tehokas kamera

Yksi hyvä syy siihen, miksi Honor 20 Pro -puhelimelle myönnettiin aiemmin mainittu EISA-palkinto, on se, että sen kamera on uskomattoman tehokas ja monikäyttöinen. Tähän puhelimeen on liitetty neljä eri objektia, joista jokaisella on selkeä käyttötarkoitus: laajakulmaobjektiivi antaa superlaajoja kuvia tilanteessa kuin tilanteessa, ja laajakulma sopii erityisesti maisemakuvaukseen. Makro-objektiivin avulla otat upeita kuvia läheltä, esimerkiksi tunnelmallisia ruokakuvia ja tuotekuvia. Kameran syvyystunnistimen avulla otat upeita selfieitä ja muita henkilökuvia portrait-tilassa. Näiden kolmen objektiivin lisäksi Honor 20 Prosta löytyy tavallinen linssi, jonka laatu takaa sen, että arkiset kuvat pääsevät myös loistamaan. Kameran erittäin tehokkaan 30-kertaisen digitaalisen zoomauksen avulla saat kaukanakin olevat kohteet kuviin mukaan. Hämärävalokuvaukseen tarkoitettu tila auttaa silloin, kun pimeälläkin täytyy saada onnistuneita kuvia.

Superkamera vaatii puhelimelta tietty supertehoja. Honor 20 Prohon on valittu Kirin 980 -tekoälyä hyödyntävä prosessori. Tehokas ja laadukas prosessori takaa sen, että kuviin tarkentuvat myös pienet yksityiskohdat terävästi. Prosessoria tarvitaan myös silloin, kun halutaan ottaa tyylikästä videokuvaa Honor 20 Pron avulla. Puhelimen kuvanvakaaja takaa sen, että joka 960fps-hitaudella otetut hidastusvideot ovat ihailtavan tarkkoja ja laadukasta katsottavaa.

Kun hankit Honor 20 Pron, saat mukana Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän sekä käyttöliittymäksi hienon Magic UI 2.1.0.:n. Pikalatauksen avulla sinun ei tarvitse odotella akun latautumista kauaa. Honor 20 Prosta löytyy myös nopea 5.0 Bluetooth-yhteys ja iso, yli kuuden tuuman kokoinen näyttö. Koska Honor 20 Pro on tärkeä arkinen aarre, tulee se myös suojata hyvin: hanki Honor 20 Pro -suojakuoret heti kun saat puhelimen käsiisi, niin puhelimesi säästyy isoimmilta kolhuilta. Valitse suojakuorista oma suosikkisi ja tilaa!