Näytetään kaikki 32 tulosta

Näytä sivupalkki

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Musta

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Ruskea

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Sininen

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Harmaa

16,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Musta

12,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

OnePlus 7 Pro läpinäkyvä TPU-suojakuori

9,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Ruskea

14,90 

OnePlus 7 Pro Armor suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro Armor suojakuori – Kulta

14,90 

OnePlus 7 Pro Armor suojakuori – Hopea

14,90 

OnePlus 7 Pro Armor suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 7 Pro Litchi suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro Litchi suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 7 Pro Litchi suojakuori – Punainen

14,90 

OnePlus 7 Pro Brushed suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro Brushed suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 7 Pro Brushed suojakuori – Punainen

14,90 

OnePlus 7 Pro Lompakkokotelo, musta

17,90 

OnePlus 7 Pro Lompakkokotelo, sininen

17,90 

OnePlus 7 Pro Lompakkokotelo, kulta

17,90 

OnePlus 7 Pro Lompakkokotelo, vaaleanpunainen

17,90 

OnePlus 7 Pro lompakkokotelo – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro lompakkokotelo – Valkoinen

14,90 

OnePlus 7 Pro lompakkokotelo – Ruskea

14,90 

OnePlus 7 Pro lompakkokotelo – Violetti

14,90 

OnePlus 7 Pro lompakkokotelo – Vaaleanpunainen

14,90 

OnePlus 7 Pro panssarilasi

14,90 

OnePlus 7 Pro Full Size -panssarilasi

16,90 

OnePlus 7 Pro kuoret

OnePlus 7 Pro -malliin sopivat suojakuoret auttavat sinua pitämään puhelimesi uudenveroisessa kunnossa. Suojakotelo suojaa puhelintasi niin naarmuuntumiselta kuin likaantumiselta ja kolhuilta. Parhaimmillaan oikeanlainen suojakotelo voi säästää sinut kalliilta korjauslaskulta – tämä malli on varustettu OLED-näytöllä, joka tekee korjauttamisesta kallista. OLED-näyttöjen valmistaminen on merkittävästi kalliimpaa kuin perinteisten LCD-näyttöjen – tämä nostaa varaosien hintoja, joka puolestaan näkyy suoraan kohonneina korjauskuluina. Kuoret ovatkin edullinen vakuutus näytön rikkoutumista vastaan, ja lisäksi ne pitävät puhelimesi naarmuttomana ja jälleenmyyntiarvon korkeampana. Valitse makuusi sopivimmat suojakuoret valikoimistamme ja pidä puhelimesi turvassa kovalta maailmalta tyylillä.

Suojakuorten valinta

Millaiset OnePlus 7 Pro kuoret sitten kannattaisi hankkia? Maksimaaliseen suojaamiseen optimaalisin valinta on armor-suojakuoret, jotka pitävät puhelimesi tehokkaasti suojattuna rankoissakin olosuhteissa. Armor-suojakuoret ovat aktiivisen ulkoilijan valinta, ja niiden muotoilun ansiosta puhelin pysyy hyvin otteessa myös hanskat kädessä. Armor-kuoret ovat paksut, ja suojakuorten valmistamisessa on käytetty sekä TPU-muovia että kovamuovia. Materiaalinen yhdistäminen tekee suojakuoren suojausominaisuuksista erittäin hyvät – kulmien pehmeä TPU-muoviosa pehmentää iskuja, ja kovamuovinen runko pitää suojakuoren jämäkästi muodossaan ja puhelimen turvassa.

Lompakkokotelo on käytännöllinen valinta

Suojakuorten kestosuosikki on käytännöllinen lompakkokotelo. OnePlus 7 Pro lompakkokotelon avulla saat pidettyä puhelimen kuorissa mukanasi 1-2 korttia, jonka ansiosta et välttämättä tarvitse mukaasi enää tavallista lompakkoa. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi lompakkokotelo on myös suojausominaisuuksien puolesta hyvä; näytön eteen käännettävä kansiläppä suojaa myös puhelimen näyttöä suorilta iskuilta, toisin kuin muut kuorimallit. Lompakkokotelo onkin ollut käyttäjien suosikki jo pitkään, ja tätä suojakuorimallia voikin melkein jo kutsua kuorimaailman klassikoksi.

Ohut TPU-kuori – kun perusasiat riittää

Tuntuuko Armor-kuori tai lompakkokotelo liian suurelta ja paksulta suojakotelolta? Tällöin kuoreksi kannattaa valita ohut TPU-suojakuori. TPU-kuoria on saatavilla sekä värillisenä että läpinäkyvinä, ja ne eivät lompakkokotelon ja Armor-kuoren tavoin ole paksuja. Kuori ei tietysti tämän vuoksi myöskään suojaa puhelinta kovissa iskuissa aivan yhtä hyvin, mutta monesti arkiseen ja kevyeen käyttöön TPU-suojakuorikin on aivan riittävä valinta.

Muista myös panssarilasi

Pelkät kuoret eivät usein kuitenkaan yksistään riitä, vaan kaveriksi kannattaa hommata myös näyttöä suojaava panssarilasi. Panssarilasi on karkaistua monikerroslasia, ja se suojaa puhelimen näyttöpaneelia naarmuuntumiselta ja pienentää näytön rikkoutumisen riskiä. Panssarilasi on hinnaltaan edullinen verrattuna näytön korjaamiseen, ja yhdessä suojakuorten kanssa suojaa puhelinta tehokkaasti joka puolelta. Panssarilasi itsessään saattaa rikkoutua kovissa kolhuissa, mutta useimmiten panssarilasin rikkoutuminen estää itse näyttöpaneelin hajoamisen.