Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytä sivupalkki

OnePlus 5T kuoret

OnePlus 5T suojakuoret suojaavat puhelinta iskuilta, naarmuuntumiselta ja likaantumiselta. Kuoret auttavat sinua pitämään laitteesi ehjänä ja siistinä rankoissakin olosuhteissa. Suojakuorten avulla voit säästyä jopa satojen eurojen huoltokuluilta ja saat pidettyä puhelimesi jälleenmyyntiarvon korkeana. OnePlus 5T on varustettu OLED-näytöllä, jonka vuoksi puhelimen korjauttaminen on kalliimpaa kuin perinteisellä LCD-näytöllä varustettujen laitteiden. OnePlus 5T kuoret on siis ehdoton hankinta, kun haluat pienentää yllättävien huoltokulujen riskiä.

OnePlus 5T kuoret kannattaa valitasen mukaan, missä olosuhteissa puhelinta käytetään. Jos puhelin on mukana pääosin toimistolla, riittää suojaksi yleensä ohuet TPU-kuoret. Mikäli taas työpaikkasi on rakennustyömaa tai vaikkapa konepaja, kannattaa kuoreksi valita jokin tehokkaammin suojaava malli – kuten armor-suojakuori. Armor-suojakuoret sopivatkin kovaan menoon, ja niiden muotoilun vuoksi ne pysyvät hyvin otteessa myös hanskat kädessä.

Ehdottomasti suosituin kuorimalli myös OnePlus 5T -puhelimelle on kuitenkin käytännöllinen lompakkokotelo. Suosion syy on simppeli: moni valitsee OnePlus 5T kuoret käytännöllisyys edellä, ja mikäpä olisikaan käytännöllisempi ratkaisu kuin lompakon korvaava suojakuori? Lompakkokotelon kanssa sinun ei tarvitse enää aina kantaa mukana tavallista lompakkoa, vaan voit yksinkertaisesti ottaa mukaasi vain puhelimen. Lompakkokoteloihin saa mukaan mallista riippuen 1-2 korttia ja hieman seteleitä, ja tavallisessa arkikäytössä tämä onkin yleensä aivan riittävästi.

Suojakuorten lisäksi OnePlus 5T kannattaa varustaa myös erillisellä näytönsuojalla. Paras vaihtoehto näytön suojaamiseen on panssarilasi; se on karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo, joka pitää näyttöpaneelin naarmuttomana ja pienentää sen rikkoutumisen riskiä. Panssarilasin hintaa kannattaa verrata näytön korjauttamisen hintaan – panssarilasi on varsin edullinen vakuutus näytön rikkoutumista vastaan.