Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytä sivupalkki

OnePlus 5 kuoret

Suojakuoret ovat ehdoton hankinta OnePlus 5 -puhelimen omistajille. OnePlus 5 kuoret ovat edullinen vakuutus puhelimen rikkoutumista vastaan. Tämän OnePlussan puhelinmalli on varustettu OLED-näytöllä, jotka ovat tunnettuja niiden korkeista hinnoista. OLED-näyttö on siis kallis vaihdattaa, jonka vuoksi laitteen oikeaoppinen suojaaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Jo kympin panostus voi säästää sinut jopa useiden satojen eurojen korjauslaskulta.

Millaiset suojakuoret OnePlus 5 -puhelimen suojaksi kannattaisi hankkia? Mikäli suojakuoret valitsee pelkästään suojausominaisuuksia silmällä pitäen, on paras valinta armor-kuoret. Armor-suojakuoret on suunniteltu pitämään puhelin tehokkaasti suojattuna äärimmäisissäkin olosuhteissa. Armor-kuorten paksu ja jäykkä rakenne suojaa puhelinta koviltakin iskuilta. Kuoren ulkomuoto on suunniteltu niin, että laite pysyy hyvin otteessa jopa hanskat kädessä. Mikäli käytät puhelintasi vaikkapa rakennustyömailla tai rankoissa ulkoiluharrastuksissa, suosittelemme suojaamaan OnePlus 5 -puhelimesi armor-suojakuorilla.

Usein laitetta ei kuitenkaan tarvitse suojata maksimaalisen hyvin. Tällöin armor-kuoret ovat liioiteltu valinta, ja ne tekevät puhelimesta tarpeettoman paksun. Toinen ääripää kuorimalleistamme on ohuet TPU-suojakuoret. Ohut kuori on ulkonäöltään ja rakenteeltaan minimalistinen. TPU-suojakuoria on saatavilla useita erivärisiä, mukaanlukien läpinäkyviä. OnePlus 5 TPU-kuori sopii kevyeen käyttöön ja minimalistisesta suojaavasta tykkäävälle käyttäjälle.

OnePlus 5 suojakuorten lisäksi suosittelemme hankkimaan puhelimen suojaksi myös panssarilasin. OnePlus 5 panssarilasi on valmistettu karkaistusta monikerroslasista, ja sen tarkoituksena on lisätä suojaa näytön alueelle. OnePlus 5 kuoret eivät yleensä suojaa näyttöpaneelia naarmuuntumiselta ja suorilta iskuilta, ja panssarilasi on ratkaisu tähän ongelmaan.