Näytetään ainoa tulos

Näytä sivupalkki

OnePlus 3 / 3T kuoret

OnePlus 3 / 3T suojakuoret suojaavat puhelintasi naarmuuntumiselta ja pienentävät näytön rikkoutumisen riskiä. OnePlus 3 ja 3T -puhelimet on varustettu OLED-näytöllä, joka on valmistustekniikan monimutkaisuuden vuoksi kallis korjauttaa. Kalliiden korjauskustannusten vuoksi suojakuoret ovatkin lähes ehdoton hankinta OnePlus 3 ja 3T:n omistajille. OnePlus 3 / 3T suojakuorten hinta murto-osa laitteen korjauskustannuksista, joten ainakaan hinnan vuoksi suojakuoria ei kannata jättää hankkimatta.

OnePlus 3 / 3T suojakuoret kannatta valita käyttöolosuhteet sekä käyttäjän mieltymyksen huomioon ottaen. Siinä missä monille käyttäjille tärkein ominaisuus on suojakuorten ulkonäkö, voi toisille tärkeämpää olla sen suojausominaisuuden vaikeissakin olosuhteissa. OnePlus 3 / 3T kuorten suosituimmaksi malliksi onkin noussut perinteiset lompakkokotelot, jotka ovat monille henkilöille käytännöllinen kompromissi. Lompakkokotelo ei monien mielestä ole se kaunein tapa suojata puhelin, mutta kätevien korttipaikkojen, setelitaskun ja mainioiden suojausominaisuuksien vuoksi lompakkokuori on kuitenkin monien OnePlus 3 ja 3T:n omistajien valinta.

Myös lompakkokoteloa vältteleville henkilöille löytyy valikomistamme sopivat OnePlus 3 / 3T suojakuoret: ohuet silikonikuoret ovat toinen suosittu suojakuorimalli. Nämä ohuet, minimalistiset OnePlus 3 / 3T kuoret eivät tuo lompakkokotelon kaltaisia käytännöllisiä lisäominaisuuksia, mutta niiden yksinkertaisuuden vuoksi ne ovat suosittu valinta. Simppeli look ja ohut rakenne miellyttää monia OnePlus 3 / 3T:n omistajia, jotka eivät halua puhelimestaan lompakon korviketta. Se on varsin ymmärrettävää: monia lompakkokotelonkin omistajia näytön edessä oleva läppä ärsyttää ainakin joskus.

Valitsetpa puhelintasi suojaamaan mitkä OnePlus 3 / 3T suojakuoret tahansa, kannattaa näytön suojaamisen maksimoimiseksi laitteelle hankkia myös panssarilasi. Panssarilasi suojaa puhelimen näyttöä tavalla, johon suojakuoret eivät pysty: ohut, karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo asennetaan suoraan näyttöpaneelin lasin päälle, jolloin se pitää näytön suojattuna kaikissa tilanteissa. OnePlus 3 / 3T panssarilasi pitää näyttösi naarmuttomana, ja pienentää näytön lasin rikkoutumisen riskiä.