OnePlus Nord kuoret

OnePlus Nord suojakuoret pitävät luurisi siistinä ja ehjänä monenlaisessa menossa. Kuoret pitävät laitteen suojassa, jolloin puhelimesi ei naarmuunnu ja likaannu aivan yhtä helposti. Tämän lisäksi OnePlus Nord kuoret voivat putoamisen yhteydessä estää näytön rikkoutumisen, säästäen omistajaltaan satoja euroja. OnePlus Nord on muiden OnePlus-mallien tavoin varustettu OLED-näytöllä, joka tekee laitteen korjauttamisesta kallista.

OnePlus Nord kuoret kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Armor-kuoret pitävät laitteen ehjänä rankemmassakin menossa, mutta ovat monesti liikaa kevyessä arkikäytössä. Armor-suojakuoret sopivat ulkoiluun ja rankempaan menoon; suojakuori on muotoiltu niin, että laite pysyy kädessä myös hanskat kädessä.

Kevyeen käyttöön soveltuu mainiosti monikäyttöinen lompakkokotelo. Lompakkokotelo on käyttäjien kestosuosikki, ja saatavilla luonnollisesti myös OnePlus Nord -malliin. Lompakkokotelo korvaa kätevästi tarpeen tavalliselle lompakolle monisssa tilanteissa; 1-2 korttipaikka ja setelitasku riittää monesti jo pitkälle. Lompakkokotelon etuna on myös näytön päälle tuleva kansiläppä, joka suojaa myös OnePlus Nordin kallista näyttöpaneelia.

Minimaalinen suojakuori OnePlus Nord -malliin on ohut TPU-kuori, joka on tehokas suoja naarmuuntumista vastaan. Ohut TPU-suojakuori pitää myös laitteen suojattuna pieniltä kolhuilta.

OnePlus Nord kuoret eivät kuitenkaan ole yksistään paras mahdollinen suoja laitteelle, vaan näytön päälle kannattaa ehdottomasti hankkia myös erillinen panssarilasi. OnePlus Nord kuoret suojaavat laitetta tehokkaasti takaa ja sivuilta, kun taas panssarilasi pitää näytön etupuolen tehokkaammin suojassa. Valikoimistamme löytyvät OnePlus Nord kuoret toimitetaan varastoltamme Suomesta muutamassa arkipäivässä, suoraan postiluukkuusi.

Näytä sivupalkki

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.