Näytetään tulokset 1–36 / 104

Näytä sivupalkki

OnePlus 6 TPU-suojakuori – Musta

12,90 

OnePlus 6 TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

OnePlus 6 TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

OnePlus 6 TPU-suojakuori – Pinkki

12,90 

OnePlus 6 TPU-suojakuori – Valkoinen

12,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Musta

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Ruskea

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Sininen

16,90 

OnePlus 7 Pro Suojakuori, kangas – Harmaa

16,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Musta

12,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

OnePlus 7 Pro TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

OnePlus 6 Suojakuori, kangas – Musta

16,90 

OnePlus 6 Suojakuori, kangas – Ruskea

16,90 

OnePlus 6 Suojakuori, kangas – Sininen

16,90 

OnePlus 6 Suojakuori, kangas – Harmaa

16,90 

OnePlus 6 Kuvioitu TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

OnePlus 6 Carbon suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 6 Carbon suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 6 Carbon suojakuori – Ruskea

14,90 

OnePlus 6 Armor suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 6 Armor suojakuori – Kulta

14,90 

OnePlus 6 Armor suojakuori – Hopea

14,90 

OnePlus 6 Armor suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 6 Litchi suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 6 Litchi suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 6 Litchi suojakuori – Punainen

14,90 

OnePlus 6 Brushed suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 6 Brushed suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 6 Brushed suojakuori – Punainen

14,90 

OnePlus 6 läpinäkyvä TPU-suojakuori

9,90 

OnePlus 7 Pro läpinäkyvä TPU-suojakuori

9,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Sininen

14,90 

OnePlus 7 Pro Carbon suojakuori – Ruskea

14,90 

OnePlus 7 Pro Armor suojakuori – Musta

14,90 

OnePlus kuoret

OnePlus -puhelimille suunnitellut suojakuoret pitävät puhelimesi naarmuttomana ja auttavat pitämään puhelimesi ehjänä elämän kolhiessa. OnePlus kuoret ovat edullinen vakuutus tämän melko hintavan puhelimen rikkoutumista vastaan. OnePlus-puhelimet on varustettu OLED-näytöillä, jonka vuoksi näytön korjaaminen on kalliimpaa kuin ”perinteisten” LCD-näyttöjen. Asentamalla asianmukaiset suojakuoret OnePlus-puhelimesi suojaksi voit välttää kalliit korjauskustannukset edullisesti ja helposti.

Millaiset OnePlus kuoret ovat parhaat? Se riippuu käyttäjän mieltymyksistä ja käyttöolosuhteista. Kestosuosikiksi muodostunut kuorimalli on lompakkokotelo, eikä ihme: tämä käytännöllinen suojakotelo toimii kätevästi tavallisen lompakon korvikkeena. Lompakkokotelot sisältävät mallista riippuen yleensä 1-2 korttipaikkaa ja mahdollisesti myös pienen setelitaskun. Monissa tilanteissa ei mukaansa tarvitsekaan kuin pankki- ja ajokortin, joten lompakkokoteloiden vähäinenkin määrä korttipaikkoja riittää yllättävän pitkälle. Käytännöllisyyden lisäksi lompakkokotelo myös suojaa puhelinta varsin tehokkaasti: puhelimen näytön eteen tuleva läppä pitää monista muista OnePlus suojakuorista poiketen myös laitteen näytön suojattuna. Kuten edellä jo kerroimme, näytön korjauttaminen on OnePlus-puhelimiin varsin kallista, joten näytön tehokas suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Mikäli lompakkokuori ei kuitenkaan tunnu mieleisteltä vaihtoehdolta, löytyy OnePlus suojakuorivalikoimasta onneksi myös monenlaisia muita vaihtoehtoja. Ohut silikonikuori on minimalistinen suojakuori, joka ei tee puhelimesta ärsyttävän paksua. Vaikka kuori onkin ohut,  se suojaa monissa tilanteissa OnePlussaasi yllättävänkin hyvin. Aivan kovimpaan käyttöön ohutta silikonikuorta emme kuitenkaan suosittele, sillä kovista iskuista nämä kuoret eivät tykkää. Pienissä kolauksissa nämäkin OnePlus kuoret kuitenkin suojaavat puhelinta hyvin, ja ne myös pitävät puhelimesi suojassa naarmuuntumiselta.

Jos aiot käyttää puhelintasi haastavissa olosuhteissa, suosittelemme OnePlus suojakuoriksi armor-mallia. Armor-suojakuoret on suunniteltu kestämään kovempia iskuja kuin muut kuorimallit, ja muotoilunsa ansiosta ne pysyvät hyvin otteessa myös hanskat kädessä. Armor-kuoret ovat optimaallinen valinta, kun käytät OnePlus puhelintasi esimerkiksi rakennustyömaalla tai rankemmissa ulkoiluharrastuksissa.

Olipa käyttöösi sopivimmat OnePlus kuoret mitkä tahansa, suosittelemme käyttämään näytön suojaamisen maksimoimiseksi myös panssarilasia. OnePlus panssarilasi edesauttaa näytön säilymistä ehjänä ja naarmuttomana. Panssarilasi on ohut, karkaistusta monikerroslasista valmistettu näytönsuojakalvo, joka asennetaan puhelimen näytön lasin päälle. Panssarilasin toimintaperiaate perustuu iskujen energian hajauttamiseen ja absorbointiin: kun puhelimen näyttö kokee iskun, päälle asennettu panssarilasi imee iskun energiaa itseensä ja estää sen kohdistumisen pistemäisesti näyttöön. Kovista iskuista panssarilasi voi rikkoutua, jolloin se usein estää näytön lasin rikkoutumisen. Aivan ihmeisiin ei OnePlus panssarilasikaan pysty, vaan näytön saa rikottua myös suojattuna. Panssarilasi on kuitenkin edullinen vakuutus OnePlus-puhelimen kalliille näytölle, ja iskuilta suojaamisen lisäksi se myös säilyttää puhelimen näytön naarmuttomana.