Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytä sivupalkki

iPhone SE / 5S / 5 kuoret

Samat suojakuoret käyvät sekä iPhone SE, iPhone 5S että iPhone 5 -malleihin! Tältä sivulta löytyy siis kuoret tarpeeseesi, mikäli omistat jonkin edellä mainituista iPhone-malleista. Suojakuoret käyvät kaikkiin malleihin, koska puhelimet ovat ulkomitoiltaan täysin samankokoisia.

Suosituin kuori iPhone SE, iPhone 5S ja iPhone 5 -malleihin on jo kestosuosikiksi muodostunut lompakkokotelo. Lompakkokotelon suosioon on parikin eri syytä: ensinnäkin se on erityisen käytännöllinen, koska se poistaa tarpeen tavallisen lompakon mukana kantamiseen. Toiseksi, iPhone SE / 5S / 5 lompakkokotelo suojaa puhelinta erityisen tehokkaasti. Miten? Pitämällä laitteen suojattuna myös näytön puolelta. Toisin kuin muun malliset iPhone SE kuoret, lompakkokotelo suojaa puhelinta myös näytön puolelta. Muunlaiset kuoret suojaavat laitteen yleensä varsin tehokkaasti takaa, sivuilta ja kulmista, mutta ne jättävät näyttöosan täysin paljaaksi. Lompakkokotelon kohdalla tätä ongelmaa ei ole, koska kotelon kansiläppä pitää iPhone SE, 5S tai 5 -puhelimesi näytön suojassa.

Valikoimistamme löydät tietenkin myös muunlaiset iPhone SE / 5S / 5 kuoret: ohuesta designistä pitävälle käyttäjälle suosittelemme ohuita silikonikuoria, kun taas rajuun menoon kannattaa valita tehokkaasti su0jaava armor-suojakuori. Valitsitpa iPhonellesi mitkä suojakuoret tahansa, kannattaa lisäksi hankkia suojaamisen maksimoimiseksi myös näyttöä suojaava panssailasi. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo, jonka tarkoituksena on pitää puhelimesi näyttöpaneeli suojattuna naarmuuntumiselta ja iskuilta. Panssarilasi on edullinen vakuutus näytön hajoamista vastaan, ja juuri edullisen hinnan ja hyvien suojausominaisuuksien vuoksi panssarilaseista onkin tullut yksi suosituimmista suojavarusteista iPhone SE, 5S ja 5 -malleille.