Näytetään kaikki 17 tulosta

Näytä sivupalkki

iPhone 8 Plus kuoret

iPhone 8 Plus suojakuoret pitävät laitteesi kunnossa vaativissakin olosuhteissa. Kuoret suojaavat puhelintasi tehokkaasti kulumiselta, naarmuuntumiselta, likaantumiselta ja kovilta iskuilta. Valitse suojakuoreksi mielesi mukaan joko lompakkokotelo, ohut silikonikuori tai paksu ja kestävä armor-suojakuori.

Lompakkokotelo on iPhone 8 Plus suojakuorista suosituimpia malleja, eikä ihme: monikäyttöinen lompakkokuori pitää laitteen tehokkaasti suojassa (myös näytön puolelta!) toimien samalla perinteisen lompakon korvikkeena. Lompakkokotelot sisältävät mallista riippuen yleensä 1-2 korttipaikkaa ja setelitaskun. Lompakkokuori onkin siinä mielessä kätevä malli, ettei sen myötä tarvitse aina pitää tavallista lompakkoa mukana ollenkaan.

Mikäli haluaa pitää puhelimensa mahdollisimman slimminä, ei lompakkokotelo ole iPhone 8 Plus -mallille optimaallinen vaihtoehto. Lisäksi joitain käyttäjiä ärsyttää lompakkokotelon läppä, joka on monesti ärsyttävästi tiellä. Mikäli haluat suojata puhelimesi jollain lompakkokoteloa ohuemmalla kuorella, on ehkä paras vaihtoehto ohut silikonikuori. Ohut silikonisuoja pitää puhelimesi kohtuullisen paksuisena, ja se ei sisällä mitään ylimääräistä. iPhone 8 Plus silikonikuori on siis simppeliä mutta tehokasta kuorta etsivän henkilön valinta.

iPhone 8 Plus kuorten lisäksi puhelin on syytä varustaa myös näyttöpaneelia suojaavalla panssarilasilla, joka pitää näyttöpaneelin lasin naarmuttomana ja suojassa kolhuilta. Panssarilasi on halpa vakuutus näytön rikkoutumista vastaan, ja monissa tilanteissa se säästääkin näytön rikkoutumiselta. Pelkät iPhone 8 Plus kuoret eivät pidä yleensä näyttöpaneelia kovin hyvin suojattuna suorilta iskuilta. Panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo, jonka tarkoituksena on imeä iskujen energia itseensä.