Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytä sivupalkki

iPhone 7 Plus kuoret

Suojakuorten valinta puhelimelle voi olla vaikeaa. Kuorten valinnassa kannattaa ottaa huomioon, millaisissa olosuhteissa puhelintaan pääosin käyttää. Valikoimistamme löydät iPhone 7 Plus kuoret monenlaiseen käyttöön, ja vaihtelevaan käyttöön suosittelemme hankkimaan useammat suojakuoret. Näin voit vaihdella kuoria käyttöolosuhteiden mukaan, ja puhelimesi on aina sellaisessa kuosissa kuin tilanne vaatii.

Äärimmäisiin olosuhteisiin suosittelemme hankkimaan iPhone 7 Plus Armor -suojakuoret. Armor-kuoret ovat suunniteltu rankkoja olosuhteita varten, ja ne ovatkin verrattain paksut suojakuoret. Paksut kuoret pitävät tämän suuren ja ohuen laitteen ehjänä iskujen kohdatessa, ja paksuus myös estää tätä ohutta laitetta taipumasta helposti. Suuret kuoret myös auttavat pitämään iPhone 7 Plus -laitteen hyvässä otteessa jopa hanskat kädessä.

Ohuet TPU-suojakuoret ovat käytännössä Armor-kuorten vastakohta. Ne ovat hyvin ohuet, eivätkä lisää puhelimen paksuutta tarpeettomasti. Ohuet kuoret eivät estä laitetta taipumasta, ja eivät suojaa puhelinta kovilta iskuilta. Ne ovat suunniteltu kevyeen käyttöön; ne pehmentävät pieniä iskuja ja parantavat otetta puhelimesta.

iPhone 7 Plus lompakkokotelo on käytännöllinen valinta, kun suojakuoriltaan haluaa muutakin kuin suojausominaisuudet. Lompakkokuori toimii nimensä mukaisesti myös lompakkona, ja lompakkokuoret sisältävät mallista riippuen 1-2 korttipaikkaa ja setelitaskun. Lompakkokoteloissa on näytön eteen käännettävä läppä, joka lisää puhelimen suojaa kriittisimmälle osalle, eli näytölle. Tämä monipuolinen kuorimalli onkin ollut jo pitkään käyttäjien kestosuosikki, eikä ihme. Muut kuorimallit eivät juuri suojaa puhelinta näytön puolelta.