Näytetään kaikki 17 tulosta

Näytä sivupalkki

iPhone 6 Plus / 6s Plus kuoret

iPhone 6 Plus ja iPhone 6s Plus mallien suojakuoret ovat täysin vaihtokelpoiset näiden mallien välillä. Puhelimet ovat ulkomitoiltaan täysin samankokoiset, ja eroja ei löydy myöskään painikkeiden tai kameran reikien osalta. Puhelimet erottaakin helpoiten 6s Plus -mallin takaosassa olevasta ”S” -merkinnästä.

Kuoret iPhone 6s Plus ja vanhemmalle 6 Plus -mallille on syytä hankkia, omistipa kumman mallin tahansa. Suojakuoret pitävät nämä suurikokoiset iPhonet turvassa niin naarmuuntumiselta kuin rikkoutumiseltakin. iPhone 6 Plus -malli oli ilmestyessään ensimmäien 5,5″ näytöllä varustettu iPhone-malli. Samalla se oli ensimmäinen iPhone, joka julkaistiin lisätuotteena varsinaisen julkaisun, iPhone 6:n, rinnalla. Suuresta koostaan johtuen iPhone 6 Plus kuoret on fiksu investointi, sillä isokokoinen puhelin lipsahtaa kädestä huomattavasti helpommin kuin pienikokoisemmat mallit. Laitteen suuri, reunoihin saakka ulottuva näyttöpaneeli on varsin herkkä rikkoutumaan, mikäli laite kohtaa kovan alusta suurella nopeudella ilman asianmukaista suojausta.

Kuten edeltäjänsä, myös iPhone 6s Plus on 5,5″ näyttöpaneelilla varustettu malli. Myös tämä malli julkaistiin pikkuveljensä ohessa. Eroa 6- ja 6s- sarjan puhelinten julkaisulla oli vuosi. Laitteet ovat keskenään hyvin samankaltaiset, ja s-mallit ovatkin lähinnä päivitettyjä versioita edeltäjistään. Uutena ominaisuuteta s-puhelimissa oli mm. 3d-touch. iPhone 6s Plus suojakuoret olivat etenkin laitteen julkaisuhetken jälkeen erittäin tärkeä hankinta, johtuen alkuaikojen varsin kalliista 3d-touch -näytön korjauskustannuksista.

iPhone 6 Plus ja 6s Plus on syytä varustaa suojakuorten lisäksi myös näyttöä suojaavalla panssarilasilla. Suuri näyttö osuu melko helposti pudotessaan maahan, ja se voi naarmuuntua tai rikkoutua. Panssarilasi edesauttaa näytön pysymistä naarmuttomana ja ehyenä pienin kustannuksin.