Näytetään tulokset 1–36 / 138

Näytä sivupalkki

iPhone 6 Plus / 6s Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 6 Plus / 6s Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 6 Plus / 6s Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 6 Plus / 6s Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 6 Plus / 6s Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 7 Plus / 8 Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 7 Plus / 8 Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 7 Plus / 8 Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 7 Plus / 8 Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone 7 Plus / 8 Plus TPU-suojakuori

12,90 

iPhone X / Xs TPU-suojakuori – Musta

12,90 

iPhone X / Xs TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

iPhone X / Xs TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

iPhone X / Xs TPU-suojakuori – Pinkki

12,90 

iPhone X / Xs TPU-suojakuori – Valkoinen

12,90 

iPhone 7 / 8 TPU-suojakuori – Musta

12,90 

iPhone 7 / 8 TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

iPhone 7 / 8 TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

iPhone 7 / 8 TPU-suojakuori – Pinkki

12,90 

iPhone 7 / 8 TPU-suojakuori – Valkoinen

12,90 

iPhone 6 / 6s TPU-suojakuori – Musta

12,90 

iPhone 6 / 6s TPU-suojakuori – Sininen

12,90 

iPhone 6 / 6s TPU-suojakuori – Punainen

12,90 

iPhone 6 / 6s TPU-suojakuori – Pinkki

12,90 

iPhone 6 / 6s TPU-suojakuori – Valkoinen

12,90 

iPhone X / Xs Carbon suojakuori – Musta

14,90 

iPhone X / Xs Carbon suojakuori – Sininen

14,90 

iPhone X / Xs Carbon suojakuori – Ruskea

14,90 

iPhone X / Xs Armor suojakuori – Musta

14,90 

iPhone X / Xs Armor suojakuori – Kulta

14,90 

iPhone X / Xs Armor suojakuori – Hopea

14,90 

iPhone X / Xs Armor suojakuori – Sininen

14,90 

iPhone X / Xs Litchi suojakuori – Musta

14,90 

iPhone X / Xs Litchi suojakuori – Sininen

14,90 

iPhone X / Xs Litchi suojakuori – Punainen

14,90 

iPhone X / Xs Brushed suojakuori – Musta

14,90 

iPhone kuoret

iPhonen suojakuoret ovat suunniteltu pitämään arvokas puhelimesi suojassa iskuilta ja kulumiselta. Applen iPhone edustaa älypuhelimien kalleinta ja laadukkainta sarjaa, ja näin ollen iPhonen suojaaminen oikeanlaisilla kuorilla on ensiarvoisen tärkeää. iPhonen kuoret auttavat sinua säilyttämään puhelimesi jälleenmyyntiarvon korkeana vielä vuosien käytön jälkeenkin. Kuoret myös pitävät puhelimesi näytön ja takalasin todennäköisemmin ehjänä rankoissakin olosuhteissa, ja säästyt ylimääräisiltä korjauskustannuksilta. iPhonen suojakuoria löytyy valikoimistamme monenlaisiin eri tilanteisiin, ja jos puhelimen käyttöolosuhteet vaihtelevat usein, kannattaa hankkia iPhonelle useammat suojakuoret kunkin käyttötilanteen mukaan. Myös puhelimen värin vaihto onnistuu kätevästi hankkimalla iPhonen suojaksi useammat eriväriset ja erityyliset suojakuoret.

iPhonen suojakuorten valinta

Suojakuoria iPhonelle ostaessa voi ongelmaksi muodostua suuren valikoiman aiheuttama valinnanvaikeus. Kuorimalleja löytyy markkinoilta valtavan paljon erilaisia, ja juuri omalle iPhonelle optimaallisen suojakuoren valinta ei välttämättä ole aivan yksioikoinen asia. Olemmekin listanneet alle hieman vinkkejä iPhonen kuorten valintaan.

Jos puhelinta käytetään paljon rankoissa olosuhteissa – kuten ulkoillessa, rakennustyömailla tai vaikkapa autokorjaamolla – kannattaa suojakuoriksi valita kestävät ja tehokkaasti kolhuilta suojaavat Armor-suojakuoret. Armor-kuoret on valmistettu polykarbonaattimuovista ja TPU-kumista, ja tämä kovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä samassa suojakuoressa tekee kuoresta lujan, mutta samalla tehokkaasti iskuja pehmentävän. Lujuus on tärkeää jotta iPhone ei taivu ja rikkoudu niin helposti, ja pehmeys on oleellinen seikka joka estää suojakuorta halkeamasta iskuissa. iPhonen Armor-kuori lisää myös puhelimen paksuutta merkittävästi, joka voi olla hyvin tärkeää jos puhelinta täytyy käsitellä vaikkapa paksut hanskat käsissä.

Mikäli tykkää iPhonen alkuperäisestä lookista, on paras valinta puhelimen suojaamiseen läpinäkyvä TPU-suojakuori. Läpinäkyvä iPhonen suojakuori on erittäin ohut, pehmeästä ja joustavasta TPU-muovista valmistettu simppeli suoja, joka ei sisällä mitään ylimääräistä eikä tee puhelimesta turhaan paljoa alkuperäistä paksumpaa. Jos ei käytä iPhoneaan rankoissa olosuhteissa, miksi tehdä tästä slimmistä ja sulavalinjaisesta puhelimesta yhtään sen paksumpaa kuin on tarve? Monet tietenkin käyttävät iPhoneaan jopa ilman suojakuoria, mutta pikainen vilkaisu huoltoliikkeiden hinnastoihin muuttaa monen Applen puhelimen omistajan mielen. Ohut TPU-suojakuori on läpinäkyvyyden ja ohuutensa vuoksi lähes huomaamaton suoja, mutta siitä huolimatta se suojaa laitetta yllättävänkin tehokkaasti kolhuja ja naarmuuntumista vastaan.

TPU-suojakuoria löytyy iPhonelle myös värillisinä versioina. Värillinen, ohut suojakuori onkin optimaallinen valinta mikäli haluaa muuttaa puhelimensa värin haluamakseen. Nämä suojakuoret ovat käytännössä väriä lukuunottamatta aivan samanlaiset kuin läpinäkyvätkin TPU-kuoret. Ne ovat ohuet, taipuisat ja pehmeät.

Käytännölliseen menoon on kätevä valinta iPhonen kuoreksi jo klassikoksi muodostunut lompakkokotelo. iPhonen lompakkokuori sisältää yhdestä kahteen korttipaikkaa, ja tämän lisäksi useissa malleissa on lisänä myös setelitasku. Monissa tilanteissa lompakkokotelo poistaakin tarpeen tavallisen lompakon kantamiseen mukana. Lompakkokotelon etuna on myös näytön eteen tuleva läppä, joka pitää puhelimen näytön tehokkaasti suojattuna kuoren ollessa suljettuna.

Olipa valinta iPhonen suojakuoreksi millainen malli tahansa, kannattaa näyttö suojata vielä erillisellä panssarilasilla. Uudet iPhone-mallit ovat varustettu OLED-näytöllä, joiden korjauttaminen on huomattavasti hintavampaa kuin vanhemmista malleista löytyvän LCD-näytön. iPhone panssarilasi on näytön lasin päälle asennettava, karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo, joka pitää kovuutensa ansiosta näytön naarmuttomana. Naarmuilta suojaamisen lisäksi panssarilasi imee itseensä iskujen energian, ja pelastaa näytön monenlaisissa tilanteissa rikkoutumiselta. Edullinen panssarilasi on hyvä vakuutus iPhonen näytön rikkoutumista vastaan, sillä se on hinnaltaan vain murto-osa näytön korjautuksen hinnasta ja se on helppo vaihtaa vaikka se rikkoutuisi.