Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytä sivupalkki

Huawei Honor 9 kuoret

Huawei Honor 9 suojakuoret on helpoin tapa pitää puhelin ehjänä haastavissakin olosuhteissa. Valikoimistamme löytyy Honor 9 kuoret erilaisten käyttäjien tarpeisiin; lompakkokotelot soveltuvat käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta arvostaville puhelimenomistajille, kun taas ohuet, läpinäkyvät Huawei Honor 9 kuoret pitävät laitteen tyylikkään alkuperäislookin näkyvillä.

Huawei Honor 9 kuuluu Huawein menestyksekkääseen Honor-sarjaan, ja se julkaisiin vuoden 2017 kesäkuussa. Suomessa laite tuli ennakkomyyntiin jo muutama päivä julkaisun jälkeen, ja siitä tulikin välittömästi myyntimenestys edeltäjämallinsa tapaan. Suuret myyntimäärät ovat tehokkaasti työllistäneet myös puhelinkorjaamoita, rasittaen samalla omistajiensa lompakoita. Honor 9 suojakuoret ovatkin näin ollen fiksun omistajan valinta, kuoret kun vähentävät laitteen rikkoutumisen riskiä merkittävästi. Honor 9 kuoret eivät kuitenkaan pelasta omistajaansa aivan kaikissa tilanteissa, ja Honor 9 panssarilasi auttaa monesti tilanteissa joissa kolhut ja kulutus kohdistuu suoraan laitteen näyttöön. Näyttöpaneeli on melko kallis korjattava, ja näin ollen Huawei Honor 9 panssarilasi on lähes kaikille laitteen käyttäjille hankinta, joka maksaa itsensä takaisin varsin nopeasti.

Helposti rikkoutuvan näyttöpaneelin lisäksi Honor 9 on varustettu myös lasisella takaosalla, joka lisää puhelimen rikkoutumisen riskiä merkittävästi. Suojakuorten hankinta on näin ollen tälle puhelinmallille kriittinen asia – kukapa haluaisi olla korjauttamassa pienestä kolhusta rikkoutunutta puhelimen takalasia? Olipa valintasi suojakuorimalliksi mikä tahansa valikoimistamme löytyvä yksilö, toimitamme kaikki Huawei Honor 9 suojakuoret ja panssarilasit nopeasti varastoltamme Kempeleestä suoraan postiluukkuusi.