Artikkelit

Kuoret.net toimittaa suojakuoret suoraan postiluukkuusi

Harkinnassa suojakuorten tilaaminen? Lue lisää verkkokaupastamme, toiminnastamme ja siitä, miten teet tilauksen kaupassamme!

Suojakuorivalikoima

Valikoimistamme löytyvät puhelimen kuoret sopivat monenlaiseen käyttöön – kevyessä arkikäytössä sopiva suojakuori puhelimeen on monesti ohut ja lähes huomaamaton TPU-kuori, joka pitää puhelimen naarmuttomana ja suojaa kolhuilta ilman mitään ylimääräistä.

Lompakkokotelo taas on puhelinmaailmassa jo lähes kestosuosikki; kätevät lompakkomalliset kuoret toimivat samaan aikaan niin suojana puhelimelle kuin myös perinteisen lompakon korvikkeena. Kuoret sisältävät mallista riippuen 1-2 korttipaikkaa ja setelilaskun. Lompakkokuoren kansiläppä suojaa myös puhelimen näyttöä, toisin kuin suurin osa muun mallisista kuorista.

Kovempaan käyttöön valikoimistamme löytyy Armor kuoret, jotka pitävät laitteen ehjänä kovissakin olosuhteissa. Nämä kuoret on suunniteltu kestävyys edellä; polykarbonaattinen runko pitää suojakuoren jämäkkänä myös kovassa rasituksessa, ja TPU-muoviset kulmat pehmentävät iskuilta kovissakin kolauksissa. Jos puhelimesi tarvitsee kuoret jotka suojaavat rankoissakin oloissa, on oikea valinta Armor-kuoret.

Kuoret eivät suojaa aina kaikelta, etenkään näyttöä. Näytön suojaksi onkin kuorten lisäksi relevanttia hankkia myös panssarilasi, joka pitää näyttöpaneelin naarmuttomana ja parhaimmillaan pelastaa puhelimen näytön rikkoutumiselta.

Toimitus varastolta Suomesta

Sivustomme www.kuoret.net kaikki tuoteet toimitetaan varastolta Suomesta. Kuorten toimitus tapahtuu siis ripeästi muutamassa arkipäivässä – saat kuoret puhelimellesi siis kohtuullisessa aikataulussa, etkä joudu odottamaan toimitusta useita viikkoja kuten monesti ulkomailta tilatessa.

Varastointi ja tilausten lähettäminen tapahtuu luotettavan varastointikumppanimme toimesta, joka varastoi sekä toimittaa meidän lisäksemme myös useiden muiden suomalaisten verkkokauppojen tilaukset. Voit olla siis varma siitä, että tilauksenne on todellisten lähettämisen ammattilaisten käsissä!

Kuoret kulkevat kumppanimme varastotiloista postiluukkuusi Postin toimesta. Posti toimittaa tilaukset kirjelähetyksinä, joka käytännössä tällä hetkellä tarkoittaa useimmiten 1-5 arkipäivän toimitusaikaa tilauksen lähettämisestä. Valitettavasti Postilla on toisinaan ruuhkaa lajittelukeskuksissa, joka saattaa näkyä hieman pidempään viivästyneenä toimituksena. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta tilaukset pääsisivät meiltä postiluukkuusi mahdollisimman nopeasti. Jos tilaus viivästyy, voit myös ottaa meihin yhteyttä – tarkista myös ennen yhteydenottoa, että tilauksesi toimitusosoite oli varmasti oikein.

Tilaukset jaellaan kirjepostin mukana

Kuten jo mainittiin, kuoret kuljetetaan Postin toimesta varastoltamme postiluukkuusi. Tilaukset toimitetaan kirjelähetyksinä, joten saat tilaamasi kuoret suoraan postiluukkuusi tai -laatikkoon. Kuoria ei siis tarvitse käydä noutamassa Postista tai pakettiautomaatista. Tilauksemme pakataan hieman alle 3cm paksuun pahvilaatikkoon, joka mahdollistaa tilausten kulkemisen kirjepostina. Kirjepostilla ei valitettavasti ole seurantakoodia, joten tilauksen kulkua ei pysty seuraamaan. Vastineena seurannan puuttumisesta on toimituskulumme kuitenkin inhimilliset – kirjoitushetkellä verkkokauppamme toimituskulut kaikille tilauksille on pyöreät nolla euroa!

Palautus mahdollista ilman lisäkuluja

Tällä hetkellä myös kauppamme palautuskustannukset ovat ostajalle maksuttomat. Tämä tarkoittaa käytännössä riskitöntä ostamista; kaupassamme voit tehdä tilauksen haluamastasi kuorista, odottaa kuorten saapumisen, tarkastaa kuoret ennen puhelimeen asennusta ja mikäli ne eivät miellytä, voit palauttaa kuoret meille täysin veloituksetta ja hyvitämme tilauksen. Tarkista ajantasaiset tiedot verkkokauppamme toimitusehdoista.

Ilmainen palautus, riskitön osto ja ripeä toimitus ovatkin ne useimmat syyt, miksi suomalaiset tilaavat puhelimen kuoret kotimaisesta verkkokaupasta. Kaikki sen jo tietävätkin, että ulkomailta kuoret saattaa saada monesti huomattavasti kotimaisten kauppojen hintoja edullisempaan hintaan, mutta tällöin riskit ovat yleensä ostajalla – ensinnäkin tilauksen saapuminen kestää usein viikkoja, ja palautusoikeutta näillä ei yleensä ole – etenkään veloituksetonta. Reklamointi ulkomailta tilattujen kuorien kohdalla onkin usein turhaa, ja vaikka korvaavat kuoret sattuisikin puhelimeensa saamaan, joutuu myös uutta lähetystä monesti odottamaan viikkoja.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Viimeisinä muttei vähäisimpänä; asiakaspalvelua halutessaan ei ulkomaisista kaupoista luonnollisesti saa palvelua suomen kielellä. Tämä on tottakai etu, joka on tarjolla vain kotimaisissa verkkokaupoissa.